Mijn nieuwe website is live!

 

Het is gelukt! En met veel trots lanceer ik vandaag mijn nieuwe website. Met veel bloed, zweet, tranen en de nodige creativiteit is het 050media gelukt  mijn specifieke wensen te vertalen naar een goedwerkende website. 

Mijn eerste wens: Duidelijk maken wie ik ben, wat ik doe, wat ik kan en dat ik kan.

Eigenlijk heb ik twee specifieke wensen als het gaat om mijn website. De eerste wens van mij is dat bezoekers een goed beeld van mijzelf, mijn vaardigheden en mijn werkzaamheden krijgen. Daarvoor heb ik de pagina's Werkwijze, AiCompany (mijn nieuwe project), Referenties en Over Andrei laten maken. Op de homepagina vind je Nieuws (en agenda) en Inspiratie.  Onder Inspiratie vind je allerlei verhalen, artikelen, blogs en dergelijke van zaken waarvan ik ze inspirerend vind voor veel ondernemers. 

Mijn tweede wens: Kennis delen en nieuwsgierig maken.

Hiervoor zou ik zeggen: neem eens een kijkje op AiCompany. Op mijn oude site deelde ik zoveel kennis, dat het een complete bibliotheek leek. Dat doen we nu anders. Onder Inspiratie verschijnen nog steeds veel van bovenstaande zaken, maar we hebben niet voor niets nu ook de AiCompany opgericht...

Wat wil ik niet met mijn website

Ik heb er bewust voor gekozen om op mijn website geen interactie te laten plaatsvinden. Lezers kunnen niet op mijn website reageren op de artikelen die ik plaats of op elkaar reageren. Uiteraard kun je wel reageren naar mij toe via de briefkaart onder Contact en je kunt me altijd mailen, bellen of mij aanspreken!

Zelf heb ik niet dagelijks de tijd om met mijn website bezig te zijn, maar gelukkig heb ik sinds kort een extra rechterhand en Irene vindt dit juist heerlijk om te doen. 

We kiezen er bewust voor om niet geheel volledig te zijn met de website. Er moet voor de lezer ruimte blijven voor nieuwsgierigheid naar wat er nog meer is. De website moet prikkelen om mij nou eens in het echt te spreken en verder te vragen over wat ik weet van de onderwerpen die ik aansnijd.

Veel inspirerend leesplezier

Ik hoop dat ik met mijn nieuwe website mijn doelen ga halen. Maar het allerbelangrijkste vind ik dat mijn website tot inspiratie leidt en wellicht tot nieuwe inzichten. Ik wens je dus veel inspirerend leesplezier en ik ben erg benieuwd naar je mening dus laat het me weten of ik de plank raak of mis sla.

Andrei Westerink