Event Tony Robbins 'Unleash the Power Within'

 

Seminar Tony Robbins ‘Unleash the Power Within’
27 t/m 30 april 2017
Londen


The impossible becomes possible!

Wie gaat er met ons mee naar Londen? Eind april verzorgt Tony Robbins een geweldig baanbrekend event van 4 dagen, dat wij in ieder geval niet willen missen. Helemaal niet als we er met een groep heen kunnen gaan om ons te laten inspireren door deze revolutionaire spreker.  Heerlijk met zijn allen 4 dagen energyboosten!

Andrei: ‘Vorig jaar heb ik al een keer de mogelijkheid gehad om een vergelijkbaar seminar van Tony Robbins mee te mogen maken en ik vond het ronduit inspirerend met hoofdletters! Zowel zakelijk als persoonlijk! Ik wil dit nog een keer meemaken en zou het geweldig vinden om het dit jaar met een aantal relaties te gaan beleven.’

 


 

Wat gaan we leren?

'For over 30 years, Anthony Robbins has created a positive impact and touched the life of millions of people including leaders from every walk of life such as Bill Clinton, Serena Williams, Hugh Jackman, and many more… Tony got the edge and he knows what it takes to create an extraordinary life.'

‘UPW: het weekend dat je leven revolutionair verandert. Unleash the Power Within is een dynamisch, onbeschrijfelijk, levenstransformerend 4-daags evenement dat je de mogelijkheid geeft je ongelimiteerde potentieel te ontketenen! Leer hoe je je leven niet door hoop moet laten leiden en niets aan het toeval moet overlaten maar hoe je je leven zelf kunt creëren...’


Programma

De eerste drie dagen van het seminar zullen Anthony Robbins en Joseph McClendon om en om (Tony Robbins dag 1 en 3) een energiek en meeslepend seminar geven dat ingaat op de kern van je bestaan: waarom doe je wat je doet, en hoe kan je direct doorbraken realiseren in de meest belangrijke onderdelen van je leven.

Op de vierde dag behandelt Joseph McClendon, afgewisseld met videobeelden van Anthony Robbins, de essentie van energie, gezondheid, voeding, vitaliteit en het optimaal laten functioneren van het lichaam.

De dagindeling ziet er als volgt uit: 

 


 

De kosten

De kosten bedragen ca €1.075,00 (inclusief btw) per persoon o.b.v. VIP tickets. Deze kosten zijn puur voor het 4 daagse event, exclusief vlucht- en verblijfskosten.
Uiteraard coördineren en organiseren wij de reis en het verblijf. En Andrei treedt 4 dagen op als gastheer. Ofwel: we maken er een feestje van!


Onze planning

Om ook kans te maken op een hotel in de buurt willen we de boel rondmaken uiterlijk 1 maart 2017. Dus geef op tijd aan of je mee wil, dan regelen wij de rest.


Interesse?

Mail ons als je meer wil weten of gewoon mee wil. Neem ook gerust een relatie of een vriend of bekende mee!