AiCompany

 

De AiCompany verzorgt kennissessies die bol staan van inspiratie voor een succesvolle onderneming.

 

 'Mijn doel van de sessies: Organisaties op een prettige manier op weg helpen door ze vanuit zoveel mogelijk invalshoeken naar hun onderneming te laten kijken, zodat ze daardoor de meest passende keuzes kunnen maken voor gezonde groei.'


Ai met de i van inspiratie...

... of van ideeën, innovatie, interessant, idealen, implementeren, informatie en noem maar op. Wij vonden dat 'inspiratie' de lading wel aardig dekt van onze bedoeling met de AiCompany. 

Door de jaren heen hebben wij veel en verschillende ondernemers, managers en medewerkers gesproken. Allemaal anders uiteraard, maar opvallend is de trend om de organisatie ondernemender te krijgen. En dan bedoelen we niet de 'verkoopafdelingen' anders in te richten of meer 'sales' aan te nemen, we bedoelen de gehele organisatie echt voor je en voor je klant uiteindelijk te laten werken. 

Je hoort ook steeds meer over democratisering van je bedrijf - holacratie of zelfsturing - zelfmotiverende bedrijfsvoering - intrapreneurship en nog meer van deze trends. 

Laat dit nou exact zijn waar wij helemaal achter staan als extern organisatieadviseurs. Het past namelijk bij onze visie dat gemotiveerde medewerkers goud waard zijn. Dat ondernemerschap een nieuw jasje kan gebruiken. Dat modern leiderschap gericht moet zijn op het motiveren van mensen, het focussen op talenten, het verbeteren van werkplezier, het werken aan taakvolwassenheid and so on.  

Ben je hier ook van overtuigd of al mee bezig? Of hoor je het soms en denk je 'Tja, dat zou eventueel wel eens wat kunnen zijn voor ons' ? Dan weet je ook dat een transformatie van je organisatie gepaard gaat met veel kennis, inzicht en bepalen wat nu precies bij je bedrijf en je doel past. 
Wat je kan doen is elke ochtend een uur eerder opstaan en managementboeken gaan lezen, gaan surfen op internet. Op zich een prima idee, dat doen wij namelijk ook. Wat je ook kunt doen is je laten inspireren door mensen die al enorm veel hebben gelezen, kennis hebben vergaard en ook de praktijk kennen van allerlei methodieken (lees: door ons bijvoorbeeld). Wij besparen je graag al die uren speuren en lezen...

1 en 1 is...

Daarnaast hebben wij zelf zo'n enorme drive tot het vergaren en delen van kennis, dat we hebben besloten om dit nu ook anders in te steken naast onze bestaande werkwijze.
Daarom organiseren we nu onder de naam AiCompany diverse kennissessies die bol staan van inspiratie. De focus ligt op het interne ondernemerschap binnen de organisatie en alle bijbehorende onderwerpen. Dus we brengen de theorie en de praktijk voor je samen. 

Daarnaast organiseren we ook diverse themamiddagen waar een enkel onderwerp centraal staat.

Dit doen we uiteraard op basis van onze bekende wijze: infotainment. Het worden vooral geen stoffige uiteenzettingen, we doen dit graag op een voor iedereen plezierige manier en met aansprekende sprekers. 

Wat wel en niet te verwachten

We vertellen je dus niet hoe het moet, maar laten zien wat er allemaal kan, waarbij we bewezen methodes van de old en de new school combineren.  We houden geen eenzijdige lezingen. Alle sessies zijn interactief.  We schotelen je geen enkele methodieken voor, we laten je juist proeven van meerdere methodieken, zodat we geen knellende schoenen leveren. Bovendien neemt de een liever de auto en de ander liever het vliegtuig naar Rome.

Voor wie

De kennissessies zijn gericht op ondernemers, managementteams en leidinggevenden die hun bedrijf in beweging willen zetten en houden. Van reactief naar pro-actief. Nieuwe doelen bepalen, vertalen en behalen. 

De sessies zijn ook gericht op bedrijven die in de 'Ai ik groei!' fase zijn beland en terecht trots zijn op de groei van hun bedrijf in omzet of omvang, maar er nu achter komen dat er ineens andere dingen worden gevraagd en verwacht van directie, management en medewerkers. 

Open en closed sessies

Je kunt deelnemen als directieteam, managementteam, team leidinggevenden of je kunt individueel deelnemen aan onze sessies middels open inschrijving.
Wanneer je deelneemt als bedrijf, dan worden het programma en de onderwerpen vooraf samen met je afgestemd.  

De themamiddagen zijn voor iedereen die over een enkel onderwerp meer wil weten en met andere deelnemers de synergie van interactie wil opzoeken.

Wil je je alleen informeren, dan kunnen we je beloven dat je met een bak aan informatie naar huis gaat. Wil je je laten inspireren, ook dan beloven we je dat dat doel wordt bereikt. Mocht je al zover zijn dat je denkt aan daadwerkelijke verandering, dan helpen we je graag verder met het bedenken en maken van een concreet en passend plan.

Meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden, dan is Andrei Westerink rechtstreeks te benaderen via info@andreiwesterink.nl of op telefoonnummer 0513-201031.  We vinden het ook leuk om een briefkaart met vraag of wens te ontvangen.